Träffa oss för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte

Bli en del av Delagottfamiljen

Hos oss är det familjära viktigt vilket genomsyras av att vår VD, grundare och ägare Mats Frosteman är med oss dagligen och tar hand om våra bostadsrättsföreningar.

Visionen Mats grundade Delagott var att skapa en förvaltningstjänst specialiserad på bostadsrättsföreningar med personlig service och styrelsecoach i en och samma med målet att ha branschens nöjdaste kunder. Det har lett till många nöjda kunder genom åren som i sin tur rekommenderat oss vidare, vilket har gjort att vi har blivit ett av de största företagen som är specialiserade på förvaltning och utveckling av bostadsrättsföreningar.

Vi kommer dock aldrig att ta in fler uppdrag än vad vi kan hantera då vi inte kommer att gå med på att tumma på den personliga service som gjort oss så omtyckta, och vi anställer och blir större hela tiden för att leva upp till våra kunders förväntningar och det mål vi hade när vi en gång startade. Vi förvaltar idag över 270 bostadsrättsföreningar och över 15 000 lägenheter. För oss är en hög personlig service viktigt, vi har därför valt att arbeta med lokala kontor som drivs av våra distriktschefer för att kunna erbjuda just det och har idag 13 lokala kontor.

Vi på Delagott arbetar med proaktiv förvaltning och fungerar som styrelsens coach, för oss är det en självklarhet att det skall vara en investering att anlita en förvaltare på samma vis som när ett företag anlitar en affärskonsult som är proffs på det den gör, så att företaget kan fokusera på det de är bäst på och det de tycker är roligast med att leda en förening.
Det är här vi kan hjälpa dig och din BRF med att gå från bra till bäst, så att er förening blir kostnadseffektiv och era medlemmar blir nöjda och stolta över sin förening. Tänk er på årsstämman när medlemmarna reser sig och applåderar styrelsens utsökta arbete - den äran får ni ta åt er av.

Vi hjälper till med både teknisk, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi ser att kundnöjdheten är som allra bäst när de olika tjänsterna är samlade hos då vi på de olika avdelningarna arbetar tätt ihop.
De här delarna hör dessutom ihop och vi utbildar er gärna hur och på vilket sätt en BRF kan undvika stora plötsliga kostnader som ofta är förenade med stora avgiftshöjningar. Vi kan även hjälpa er att utbilda medlemmarna att få en förståelse för hur en BRF fungerar. Och att om alla hjälps åt att samarbeta så kan man tillsammans minsta driftkostnaden och även minska sitt ekologiska fotavtryck. Man kan alltså göra en god gärning för miljön och samtidigt spara pengar till föreningen vilket är något vi brinner för här på Delagott.

Har ni frågor gällande våra tjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Hos oss är det viktigt att alla bostadsrättsföreningar vi förvaltar är nöjda med oss, därför är vi även så tacksamma om ni som befintliga kunder kontaktar vår sälj och marknadschef Linda om det är något ni önskar förbättras i vår service till er.

Linda Drougge

Sälj & Marknadschef 070-772 07 20 linda.drougge@delagott.se