Energieffektivisering

Spara på miljön och plånboken

Uppvärmning och varmvatten är, tillsammans med underhåll, de högsta kostnaderna för en bostadsrättsförening. Därför jobbar vi aktivt för att optimera och utveckla våra kunders värmesystem för att sänka dessa driftkostnader. Samtidigt innebär en minskad energiförbrukning att vår klimatpåverkan blir mindre, vilket så klart gör arbetet extra givande.

Vi tar reda på era byggnaders energiprestanda och jämför detta med er faktiska energiförbrukning. Utifrån det kan våra energiingenjörer rekommendera åtgärder eller investeringar som sänker kostnaderna i er BRF. Självklart fokuserar vi först och främst på sådana åtgärder som ger störst effekt direkt.

Uppkopplat värmesystem för smidig övervakning

Vi kopplar upp våra kunders värmesystem mot internet så att vi enkelt kan övervaka och styra systemen våra kontor eller från våra teknikers mobiltelefoner. I systemet tar vi även emot larm så att vi snabbt kan rycka ut ifall något skulle vara fel.

Kontakta oss

Gratis guide: 7 steg - få din bostadsrättsförening från bra till bäst

Den perfekta guiden för dig som vill lyfta er bostadsrättsförening till nya nivåer. Vi går igenom 7 konkreta steg som vägleder dig i vilka frågor som är viktiga för er styrelse att ta tag i, och vilka grundläggande kunskaper som behövs för att lyckas.

Läs hela guiden!

Andra tjänster vi erbjuder

Privat hjälp

Om era medlemmar behöver hjälp med privatjobb kan vi fakturera våra fastighetsskötare som sköter ärendet direkt.

Övriga tjänster

Trädgårdsskötsel

Vi kan hjälpa er förening med trädgårsskötseln så att ni kan lägga er tid på viktigare saker.

Övriga tjänster

Förhandla räntor

Vi kan hjälpa er med att förhandla om lånens räntor, för att hålla nere era kostnader så gott det går.

Övriga tjänster

Långtidsplanering

Med hjälp av en 15-årig ekonomisk simulering kan vi se vilka åtgärder som skulle påverka ert behov av att ändra årsavgiften.

Övriga tjänster

Så tycker våra kunder