Fastighetsskötsel Stockholm

Delagott - din helhetsleverantör inom fastighetsskötsel i Stockholm

Delagott är din lokala leverantör inom fastighetsskötsel med tillhörande drift som underhåller & administrerar bostäder i Stockholm.

I allt arbete vi gör jobbar och arbetar vi utefter våra värdeord: att vara tillgängliga, hjälpsamma och kostnadsmedvetna. På så sätt bygger vi etiska, givande och långsiktiga samarbeten.

Att vara med i en styrelse och förvalta en bostadsrättsförening är inte ett helt enkelt arbete och kräver ett stort engagemang, ansvar och tidskrävande arbete. Det är ovanligt att en styrelse besitter den kompetensen och kunskapen som krävs för att kunna hantera förvaltningen av en bostadsrättsförening med alla frågor och problem som kan uppstå i den dagliga driften. Vi hjälper er till en trygg, smidig och kostnadseffektiv fastighetsskötsel i Stockholm med omnejd där ni som kund alltid står i fokus med personlig kontakt. 

Delagott är ett av de marknadsledande företagen i branschen inom fastighetsskötsel i Stockholm med över 270 st. föreningar och med över 14 000 lägenheter under förvaltning & fastighetsskötsel.

Vi är en unik helhetsleverantör till fastighetsägare & bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och drift, ekonomisk förvaltning, underhållsplanering, upphandlingar, energieffektivisering och mycket mer i Stockholm med omnejd. 

Med lång erfarenhet och mycket bred kompetens inom området ser vi till er fastighet blir tryggt förvaltad och väl omhändertagen kring bland annat fastighetsskötseln. 

Kort om Delagott - din helhetsleverantör för fastighetsskötsel i Stockholm. 

Sedan starten 2009 har vi erbjudit våra kunder högsta servicegrad kring våra tjänster.
Vi har vuxit till att idag förvalta över 14 000 lägenheter med över 270 st. bostadsrättsföreningar.
Vi är idag över 60 medarbetare som varje dag gladeligen hjälper våra kunder.
Idag finns det 12 st. lokala förvaltningskontor - Det vill säga, vi finns alltid i närheten till er förening gällande fastighetsskötsel i Stockholm.
Delagott är stora nog för att ge kompetens och resurser inom fastighetsskötsel i Stockholm samtidigt som vi inte är för stora för att bibehålla den personliga kontakten med engagemang för våra kunder där varje kund är lika viktig.
Vi har en egenutvecklad App för att underlätta styrelsearbetet samt för medlemmarna med lägenhetspärm, bokningar, felanmälningar och mycket mer. Vi hjälper er att ta er bostadsrättsförening till nästa nivå kring fastighetsskötsel i Stockholm!
Med hjälp av våra mycket duktiga och kompetenta fastighetsskötare, drifttekniker och förvaltare avlastar vi er med allt som en bostadsrättsförening har att ta hand om. 

Vad ingår?

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi som leverantör av fastighetsskötsel och fastighetsdrift en helhetslösning unikt för er. Våra fastighetsskötare och drifttekniker besöker våra kunders fastigheter efter era behov och förutsättningar, en del föreningar har behov av veckovis rondering, andra föreningar önskar rondering varje dag, 2 dagar i veckan, varannan vecka m.m. 

Vi ser till att det är noggrann & väl utförd rondering så att eventuella hinder, läckage, skador m.m. kan förebyggas innan en större kostnad uppstår. Efter varje rondering skickas ett ronderingsprotokoll till kunden som tydligt redovisar eventuella anmärkningar och vad som eventuellt har utförts eller åtgärdats.
Protokollet skickas till styrelsens e-post med extra belysning på viktiga anmärkningar samt publiceras på vår ärendehanteringsportal.
I ärendehanteringsportalen kan styrelsen övervaka pågående ärenden och felanmälningar samt se status för varje ärende. Vi är mycket noggranna med att hålla ärendena uppdaterade med status så att både styrelsen är medvetna om statusen samt vår kundtjänst. 

Uppstår det behov av eventuella åtgärder eller reparationer ser vi till att hjälpa till med detta i samråd med styrelsen.
Med mycket bred och hög kompetens på våra fastighetsskötare och tekniker finns det inga ärenden som är för små eller för stora för oss att hantera och åtgärda.

Vi erbjuder även allservice - medlemsservice/hantverksservice kring fastighetsskötsel i Stockholm med att till exempel byta blandare, rensa avlopp, fönsterputsning, måleriarbeten, VVS, elarbeten och mycket mer. Vi försöker att utföra dessa arbeten i samband med ronderingen för att minska kostnaden eller kunna erbjuda detta helt kostnadsfritt.
Önskar beställaren att det utförs tidigare än vid ronderingen gör vi självklart det.

Beroende på vad ni som kund har för krav på oss som leverantör inom fastighetsskötsel i Stockholm ser vi till att anpassa och skräddarsy vårt avtal i samråd med er för att ni ska få just den tjänsten och servicen som ni önskar och eftersträvar kring fastighetsskötsel i Stockholm.

Delagott hjälper er med ekonomisk- och fastighetsförvaltning samt fastighetsskötsel med tillhörande drift i Stockholm med omnejd. 

Exempel på ärenden inom fastighetsskötsel i Stockholm som våra fastighetsskötare och drifttekniker hjälper till med & hanterar:

 • Rondering med ronderingsprotokoll innehållande bland annat anmärkningar, åtgärdsförslag, utförda arbeten m.m.
 • Fastighetsskötsel som till exempel justering av dörrar och fönster, tätning av lister, rensning av avlopp m.m.
 • Fastighetsdrift och kontroll av komponenter i värme/undercentral, ventilationsanläggning, pumpgrop m.m.
 • Praktiska sysslor som medlemmar eller styrelsen inte har tid eller ork med. 
 • Trädgårdsskötsel, snöskottning, sandning, sandupptagning, höststädning m.m.
 • Förebyggande underhåll
 • Regelbunden tillsyn
 • Felanmälningar
 • Konsultering och rådgivning
 • Städning av trapphus
 • Besiktningar
 • Samordning
 • Energieffektivisering
 • Lägenhetssyn
 • Störande hyresgäster och medlemmar
 • Vattenskador och skadedjur
 • Fastighetsjour
 • Tillgång till våra samarbetspartners och leverantörer för att kunna ta del av rabatterade och förmånliga priser
 • Och mycket mer! Vi anpassar våra avtal för fastighetsskötsel i Stockholm unikt efter just era behov, krav och förutsättningar.Med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsskötsel i Stockholm med omnejd kan ni känna er trygga med Delagott som leverantör till er fastighet & bostadsrättsförening. 

En välfungerande fastighetsskötsel i Stockholm kräver en fastighetsskötare och drifttekniker som har hög kompetens kring fastighetsdrift och skötsel. För styrelsen i en bostadsrättsförening är det både mycket tidsbesparande och en stor trygghet att låta oss hjälpa er med er fastighetsskötsel i Stockholm.


delagott-personal


Vi brinner för att sköta om fastigheter! 

Vi har ett stort intresse och brinner för att sköta om fastigheter med tillhörande drift.
Våra fastighetsskötare och tekniker har kul på arbetet och trivs med sitt arbete vilket reflekteras i deras utföra arbeten. Våra fastighetsskötare och drifttekniker bidrar med många olika intressanta erfarenheter och kompetenser till varje uppdrag och tillsammans med er bostadsrättsförening ser de till att fastigheten blir väl omhändertagen av och att eventuella fel åtgärdas med kort varsel.

Vi levererar alltid hög nivå på det utförda arbetet.
Oavsett storlek kan vi hjälpa er förening med fastighetsskötsel i Stockholm, oavsett om det är någon timme varannan vecka eller ett mer dagligt & omfattande uppdrag. 

Hög kundnöjdhet från våra kunder är det vi strävar efter. Vi tycker att det är viktigt att finnas fysiskt nära de föreningar som vi samarbetar med. Därför har vi många olika lokala kontor uppdelade i olika distrikt så att våra fastighetsskötare och drifttekniker finns där ni finns.
Vi har inte haft visionen om att bli stora inom vårt område, utan det har kommit längs vägen genom vårt arbetssätt att vara personliga och alltid sätta kunden/föreningen i fokus vilket har gjort att vi fått nöjda kunder som har rekommenderat oss vidare. 

Vad kostar fastighetsskötsel i Stockholm?

Kostnaden för fastighetsskötsel i Stockholm kan variera beroende på storlek på bostadsrättsföreningen, arbetsuppgifter och omfattningen på avtalet.
Kontakta oss för ett prisförslag anpassat efter din unika fastighet/bostadsrättsförening i Stockholm.

Är det svårt och tidskrävande att byta leverantör av fastighetsskötsel och drift?

Nej, det är inte svårt eller tidskrävande att byta leverantör av fastighetsskötsel i Stockholm och vi hjälper er hela vägen.
Vi är vana att hantera fastigheter med fastighetsskötsel och drift och hanterar idag allt från äldre sekelskiftesfastigheter till nybyggda fastigheter vilket gör att uppstarten går snabbt och problemfritt.
Vi är även vana med olika värme- och ventilationssystem, både fjärrvärmecentraler, bergvärmecentraler, oljepannor, pellets och elpannor, självdragshus, frånluftsåtervinningshus, fastigheter med FTX-ventilation och mycket mer. 

Kontakta oss Våra tjänster

Vi förvaltar våra kunders fastigheter med närhet och trygghet.

Vi lägger stor vikt på kompetens och ett kvalitativt arbete samt att återkoppling och ärendehanteringar ska ske med kort varsel.

Genom korta kontaktvägar och lokala förvaltningskontor är vi alltid i närhet till våra kunder och kan erbjuda en mycket hög service vilket reflekteras på våra kundomdömen på Reco där vi har fått betyget 4,7/5 vilket vi är mycket stolta över.

Kontakta oss

Kundbetyg

En del av våra medarbetare

Mats Frosteman

VD & Grundare 073-318 28 00 mats.frosteman@delagott.se

Philip Avén

Underhållsplanering 073-571 86 18 philip.aven@delagott.se

Helge Hansen

Fastighetsskötare 08-33 12 10 helge.hansen@delagott.se

Linnea Larsson

Kundtjänstchef 08-33 12 10 linnea.larsson@delagott.se

Robin Yttring

Ekonomichef 08-33 12 10 robin.yttring@delagott.se

Hans Olausson

Fastighetsskötare 08-33 12 10 hans.olausson@delagott.se

Adama Sivard

Fastighetsskötare 08-33 12 10 adama.sivard@delagott.se

Daniel Usta

Fastighetsskötare 08-33 12 10 daniel.usta@delagott.se

Med personlig kontakt och stort engagemang bidrar vi med vår kompetens och erfarenhet till den löpande fastighetsskötseln med tillhörande drift

Så tycker våra kunder

BRF Barisen1

Bostadsrättsföreningen Barisen1 i Västertorp är en diversifierad förening med 54 lägenheter varavnågra är hyresrätter, några är affärslokaler och de flesta är bostadsrätter. Sedan 10 år tillbaka har de samarbetat med Delagott, ett samarbete...

Läs mer

BRF Sätra äng

Bostadsrättsföreningen Sätra Äng i Danderyd, en förening med ungefär 250 lägenheter, hartidigare haft två förvaltare där man upplevt en hel del problem. Det gick så långt att man undervåren 2019 kände ren desperation kring förvaltarjobbet, och...

Läs mer

BRF Storstugan Täby

2018 insåg man på BRF Storstugan i Täby att det kanske var dags att byta ekonomisk förvaltare till deras förening. Tack vare en tidigare kontakt med Delagott Förvaltning återupptog man kontakten och de senaste tre åren har man haft ett effektivt...

Läs mer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er kring fastighetsskötsel i Stockholm?

Kontakta oss för en kort dialog kring hur vi kan hjälpa & avlasta er.

Att vara med i en styrelse för en bostadsrättsförening kan vara svårt och ta mycket tid från din fritid.

Genom att låta oss hjälpa er kring detta arbete avlastar vi er där det behövs samt hjälper er kring frågor och problem som kan uppstå kring den dagliga driften.

Genom vår hjälp effektiviseras styrelsearbetet vilket skapar ett bättre resultat för föreningen & styrelsen.

Vi på Delagott ser fram emot er förfrågan.

Jag önskar bli kontaktat gällande era tjänster

Fördjupa dina kunskaper kring fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning

Ett urval kring de tjänster vi erbjuder

Fastighetsförvaltning

Våra förvaltare avlastar er med allt som en bostadsrättsförening har att ta hand om, t.ex. verksamhetsplanering, energifrågor och upphandling.

Förvaltare

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötarna besöker våra kunders fastigheter veckovis. Dom ansvarar bla. för service, justering av värmesystem, ventilation och mindre...

Fastighetsskötsel

Ekonomi & Controlling

Vi hjälper er förening att ha full koll på ekonomin. Vi hanterar avgiftsavier, budgetering och analys, förhandlar priser och lånevillkor med...

Ekonomi & Controlling

Energieffektivisering

Vi jobbar aktivt för att effektivisera era bostäders värmesystem för att sänka både kostnader och klimatpåverkan för föreningen.

Energieffektivisering

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Delagott Real Estate AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies