Ekonomisk förvaltning Täby

Delagott - din helhetsleverantör inom Ekonomisk förvaltning i Täby

Delagott är din lokala leverantör inom ekonomisk förvaltning med tillhörande avstämningar och rapporter som långsiktigt planerar och underhåller bostäder i Täby.

I allt arbete vi gör jobbar och arbetar vi utefter våra värdeord: att vara tillgängliga, hjälpsamma och kostnadsmedvetna. På så sätt bygger vi etiska, givande och långsiktiga samarbeten.

Att vara med i en styrelse och förvalta en bostadsrättsförening är inte ett helt enkelt arbete och kräver ett stort engagemang, ansvar och tidskrävande arbete. Det är ovanligt att en styrelse besitter den kompetensen och kunskapen som krävs för att kunna hantera förvaltningen av en bostadsrättsförening med alla frågor och problem som kan uppstå. Vi hjälper er till en trygg, smidig och kostnadseffektiv ekonomisk förvaltning i Täby där ni som kund alltid står i fokus med personlig kontakt. 

Delagott är ett av de marknadsledande företagen i branschen inom ekonomisk förvaltning i Täby med över 270 st. föreningar och med över 14 000 lägenheter under förvaltning & fastighetsskötsel.

Vi är en unik helhetsleverantör till fastighetsägare & bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och drift, ekonomisk förvaltning, underhållsplanering, upphandlingar, energieffektivisering och mycket mer. 

Med lång erfarenhet och bred kompetens inom området ser vi till er fastighet blir tryggt förvaltad och väl omhändertagen kring bland annat er ekonomi och ekonomiska förvaltning. 

Kort om Delagott - din helhetsleverantör för ekonomisk förvaltning i Täby. 

Sedan starten 2009 har vi erbjudit våra kunder högsta servicegrad kring våra tjänster.
Vi har vuxit till att idag förvalta över 14 000 lägenheter med över 270 st. bostadsrättsföreningar.
Vi är idag över 60 medarbetare som varje dag gladeligen hjälper våra kunder.
Idag finns det 12 st. lokala förvaltningskontor - Det vill säga, vi finns alltid i närheten till er förening gällande ekonomisk förvaltning i Täby.
Delagott är stora nog för att ge kompetens och resurser inom ekonomisk förvaltning i Täby samtidigt som vi inte är för stora för att bibehålla den personliga kontakten med engagemang för våra kunder där varje kund är lika viktig.
Vi har en egenutvecklad App för att underlätta styrelsearbetet samt för medlemmarna med lägenhetspärm, bokningar, felanmälningar och mycket mer. Vi hjälper er att ta er bostadsrättsförening till nästa nivå kring ekonomisk förvaltning i Täby!
Med hjälp av våra mycket duktiga och kompetenta ekonomer, fastighetsskötare, drifttekniker och förvaltare avlastar vi er med allt som en bostadsrättsförening har att ta hand om. 

Vad ingår?

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi som leverantör av ekonomisk förvaltning en helhetslösning unikt för er. Våra ekonomer hanterar er ekonomiska förvaltning enligt gällande normer och krav med en skräddarsydd lösning som passar just er. 

Ekonomiska förvaltningen anpassar och skräddarsyr vi efter era förväntningar och krav kring exempelvis återkommande rapporteringar, uppföljningar, system med mera. 

Vi ser till att ekonomin hanteras noggrant och varsamt med ett väl utfört arbete där vi arbetar långsiktigt och planerar in verksamheten för att kunna leverera avstämningar, rapporter, m.m. i god tid. 

Genom ekonomisk förvaltning med oss tar vi ett helhetsansvar för planeringen av er ekonomi och långsiktigt arbetar fram en ekonomisk plan i samråd med er. 

Vi hjälper er med allt från den dagliga löpande bokföringen med tillhörande avstämningar och rapporter till den långsiktiga strategiska planeringen så att du som fastighetsägare och styrelsemedlem kan ha god översikt över pågående och kommande utgifter och därmed enklare kunna planera investeringar. 

För att göra det så enkelt för er som möjligt sker det mesta digitalt med till exempel digital attest av fakturor, digitala avstämningar, digital kundportal m.m. 

I vår kundportal kan man se bland annat aviser, medlemslista, objektsregister av uthyrt & vakant, reskontra, boka exempelvis bastu, andrahandshyresgäster och mycket mer.  

Ekonomisk förvaltning i Täby har alltid varit ett fokus för oss och därmed har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom detta. Det finns inget avtal eller förening som är för stor eller för liten för oss att hantera. 

Beroende på vad ni som kund har för krav på oss som leverantör inom ekonomisk förvaltning i Täby ser vi till att anpassa och skräddarsy vårt avtal i samråd med er för att ni ska få just den tjänsten och servicen som ni önskar och eftersträvar kring ekonomisk förvaltning i Täby.

Delagott hjälper er med ekonomisk- och fastighetsförvaltning samt fastighetsskötsel med tillhörande drift i Täby med omnejd. 

Exempel på tjänster som levereras inom ekonomisk förvaltning i Täby som våra duktiga ekonomer hjälper till med & hanterar:

 • Budget
 • Leverantörsfakturor
 • Löpande bokföring
 • Ekonomi program för digital attest av fakturor 
 • Avisera hyror och årsavgifter inkl. påminnelser och inkasso
 • Rapportera försenade hyror till styrelsen
 • Upprätta förslag till resultatbudget
 • Ta fram underlag för revision
 • Deklarationer
 • hantera arvode till styrelse inkl. skatter
 • Betala fastighetsskatt och inkomstskatt
 • Fastighetsdeklaration
 • Resultat och balansräkning
 • Momsredovisning
 • hålla medlems och lägenhetsförteckning uppdaterad
 • Och mycket mer! Vi anpassar våra avtal för ekonomisk förvaltning i Täby unikt efter just era behov, krav och förutsättningar.Med lång erfarenhet och bred kompetens inom ekonomisk förvaltning i Täby kan ni känna er trygga med Delagott som leverantör till er fastighet & bostadsrättsförening. 

En välfungerande & trygg ekonomi inom bostadsrättsföreningen kräver en leverantör inom ekonomisk förvaltning i Täby som har hög kompetens och kunskap inom ekonomisk förvaltning av just bostadsrättsföreningar. För styrelsen i en bostadsrättsförening är det både mycket tidsbesparande och en stor trygghet att låta oss hjälpa er med er ekonomiska förvaltning i Täby.


delagott-personal


Vi brinner för att sköta om fastigheter & bostadsrättsföreningars ekonomi! 

Vi har ett stort intresse och brinner för att sköta om fastigheter & dess ekonomi med tillhörande drift.
Våra fastighetsskötare, tekniker, förvaltare och ekonomer har kul på arbetet och trivs med sitt arbete vilket reflekteras i deras utföra arbeten. 

Våra ekonomer bidrar med många intressanta erfarenheter och kompetenser till varje ekonomiskt uppdrag och tillsammans med er bostadsrättsförening ser de till att er förening och ekonomi blir väl omhändertagen och tryggt förvaltad. 

Vi levererar alltid hög nivå på det utförda arbetet.
Oavsett storlek kan vi hjälpa er förening med ekonomisk förvaltning i Täby, oavsett om det är någon timme varannan vecka eller ett mer dagligt & omfattande uppdrag. 

Hög kundnöjdhet från våra kunder är det vi strävar efter. Vi tycker att det är viktigt att finnas fysiskt nära de föreningar som vi samarbetar med. Därför har vi många olika lokala kontor uppdelade i olika distrikt så att våra förvaltare, fastighetsskötare och ekonomer finns där ni finns.
Vi har inte haft visionen om att bli stora inom vårt område, utan det har kommit längs vägen genom vårt arbetssätt att vara personliga och alltid sätta kunden/föreningen i fokus vilket har gjort att vi fått nöjda kunder som har rekommenderat oss vidare. 

Vad kostar ekonomisk förvaltning i Täby?

Kostnaden för ekonomisk förvaltning i Täby kan variera beroende på storlek på bostadsrättsföreningen, arbetsuppgifter och omfattningen på avtalet.
Kontakta oss för ett prisförslag anpassat efter din unika fastighet/bostadsrättsförening i Täby.

Är det svårt och tidskrävande att byta leverantör av ekonomisk förvaltning i Täby? 

Nej, det är inte svårt eller tidskrävande att byta leverantör av ekonomisk förvaltning i Täby och vi hjälper er hela vägen.
Vi är vana med att hantera övergångar till oss och vi kan vid önskemål ombesörja hela övergången utan att styrelsen behöver lägga ned tid på detta.

Kontakta oss Våra tjänster

Vi förvaltar våra kunders fastigheter med närhet och trygghet.

Vi lägger stor vikt på kompetens och ett kvalitativt arbete samt att återkoppling och ärendehanteringar ska ske med kort varsel.

Genom korta kontaktvägar och lokala förvaltningskontor är vi alltid i närhet till våra kunder och kan erbjuda en mycket hög service vilket reflekteras på våra kundomdömen på Reco där vi har fått betyget 4,7/5 vilket vi är mycket stolta över.

Kontakta oss

Kundbetyg

En del av våra medarbetare

Mats Frosteman

VD & Grundare 073-318 28 00 mats.frosteman@delagott.se

Philip Avén

Underhållsplanering 073-571 86 18 philip.aven@delagott.se

Helge Hansen

Fastighetsskötare 08-33 12 10 helge.hansen@delagott.se

Linnea Larsson

Kundtjänstchef 08-33 12 10 linnea.larsson@delagott.se

Robin Yttring

Ekonomichef 08-33 12 10 robin.yttring@delagott.se

Hans Olausson

Fastighetsskötare 08-33 12 10 hans.olausson@delagott.se

Adama Sivard

Fastighetsskötare 08-33 12 10 adama.sivard@delagott.se

Daniel Usta

Fastighetsskötare 08-33 12 10 daniel.usta@delagott.se

Med personlig kontakt och stort engagemang bidrar vi med vår kompetens och erfarenhet till den löpande bokföringen, redovisningen och ekonomiska förvaltningen.

Så tycker våra kunder

BRF Barisen1

Bostadsrättsföreningen Barisen1 i Västertorp är en diversifierad förening med 54 lägenheter varavnågra är hyresrätter, några är affärslokaler och de flesta är bostadsrätter. Sedan 10 år tillbaka har de samarbetat med Delagott, ett samarbete...

Läs mer

BRF Sätra äng

Bostadsrättsföreningen Sätra Äng i Danderyd, en förening med ungefär 250 lägenheter, hartidigare haft två förvaltare där man upplevt en hel del problem. Det gick så långt att man undervåren 2019 kände ren desperation kring förvaltarjobbet, och...

Läs mer

BRF Storstugan Täby

2018 insåg man på BRF Storstugan i Täby att det kanske var dags att byta ekonomisk förvaltare till deras förening. Tack vare en tidigare kontakt med Delagott Förvaltning återupptog man kontakten och de senaste tre åren har man haft ett effektivt...

Läs mer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er kring ekonomisk förvaltning i Täby?

Kontakta oss för en kort dialog kring hur vi kan hjälpa & avlasta er.

Att vara med i en styrelse för en bostadsrättsförening kan vara svårt och ta mycket tid från din fritid.

Genom att låta oss hjälpa er kring detta arbete avlastar vi er där det behövs samt hjälper er kring frågor och problem som kan uppstå kring den dagliga driften.

Genom vår hjälp effektiviseras styrelsearbetet vilket skapar ett bättre resultat för föreningen & styrelsen.

Vi på Delagott ser fram emot er förfrågan.

Jag önskar bli kontaktat gällande era tjänster

Fördjupa dina kunskaper kring fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning

Ett urval kring de tjänster vi erbjuder

Fastighetsförvaltning

Våra förvaltare avlastar er med allt som en bostadsrättsförening har att ta hand om, t.ex. verksamhetsplanering, energifrågor och upphandling.

Förvaltare

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötarna besöker våra kunders fastigheter veckovis. Dom ansvarar bla. för service, justering av värmesystem, ventilation och mindre...

Fastighetsskötsel

Ekonomi & Controlling

Vi hjälper er förening att ha full koll på ekonomin. Vi hanterar avgiftsavier, budgetering och analys, förhandlar priser och lånevillkor med...

Ekonomi & Controlling

Energieffektivisering

Vi jobbar aktivt för att effektivisera era bostäders värmesystem för att sänka både kostnader och klimatpåverkan för föreningen.

Energieffektivisering

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Delagott Real Estate AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies